Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Palvelemme tällä hetkellä sekä kissoja että koiria. Aloitimme noin 2 vuotta sitten kartoittamalla yksinkertaisia asioita kasvattajien ja lemmikkieläinten omistajien kanssa Suomessa ja myös osin Euroopassa.

Eco Daily

Tuote on muodoltaan ”bone” eli luu. Soveltuu 5kg ja sitä suuremmille koirille. Hyvä puru- ja suuntuntuma. Tuotteen valmistuksessa on mukana kasvattajat ja alan asiantuntijat. Eco Daily ei sisällä vehnänjyviä (vehnäjauhoa), ei soijaöljyä eikä lisättyä sokeria. Tuote sisältää maaeläinaterian jonka koostumus on kana-sika-härkä. (Kana 5% – Sika 5% – Härkä 5%).

Koostumus: viljanjyvät ja niistä johdetut tuotteet, maaeläintuotteet (kana 5% – sika 5% – härkä 5%) ja niistä saadut tuotteet, mukulat, juuret ja niistä johdetut tuotteet, siemenöljyt, hedelmäöljyt ja niistä johdetut tuotteet, mineraalit.

Lisäaineet / 1 kg: ravitsemuksellisten lisäaineiden:
A-vitamiini (3a672a) – 4 500 IU, D3-vitamiini (3a671) – 450 IU, E-vitamiini (3a700) – 30 mg

Analyyttiset aineosat: valkuainen 18%, kuitu 4%, tuhka 7%, kalsium 0.9%, fosfori 0.8%, rasva 8%

Teknologisten lisäaineiden: antioksidantit, säilöntäaineet.

Ruokintaohje: tarjoile ruoka kuivana. Puhdas, raikas vesi tulee olla aina saatavilla. Annostusopas: katso taulukko. Lataa PDF tästä.

Säilytysolosuhteet: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa – lämpötila ei saa ylittää + 25⁰C.

Pakkauskoko on 4kg. Tilausmäärä 1-5kpl 4kg:n pakkauksia ( 4-20kg). Tukku- ja lavatilaukset : soita asiakaspalveluun.

Pyydä edullinen makutesti-pakkaus info@propetfoods.com. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja puhelinnumerosi. Otamme sinuun heti yhteyttä.

Huomio Uuden tuotteen käyttöönotto : Kun otat uuden tuotteen käyttöön, älä sekoita sitä vanhan tai edellisen käyttämääsi tuotteeseen sekasin. Jo aiemmin avattu tuote avattuna on koostumukseltaan huomattavasti kuivempi kuin juuri avaamasi pakkaus. Vanha tuote voi aiheuttaa myös uuden tuotteen kosteuden haihtumista / häviämistä tarpoeettomasti. Sekoita pienempiä määriä, jos on tarpeen, kuten annos kerrallaan, muutaman päivän ajan, tarvittaessa. Hyvä tapa totuttaa lemmikkisi uuteen tuotteeseen on myös antaa muutamia “makupaloja” esim ulkoillessa tai harrastuksienne yhteydessä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys asiakaspalveluun. Kiitos.

Toimitus : Tuoreena, henkilökohtaisesti, kotiovellesi tai haluamaasi osoitteeseen Suomessa. Toimituspäivämäärä tilauksen yhteydessä.
Tuotteen valmistajalla on hyväksytty elintarvikealan tärkeät laatustandardit kuten ISO 22000, ISO 14001, ISO 9001 sekä HACCP.