Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Palvelemme tällä hetkellä sekä kissoja että koiria. Aloitimme noin 2 vuotta sitten kartoittamalla yksinkertaisia asioita kasvattajien ja lemmikkieläinten omistajien kanssa Suomessa ja myös osin Euroopassa.

CAT’s Daily Lunch

Tuotteemme on hellävarainen sekä todella maistuva ja ravitseva. Soveltuu hyvin kaikille kissaroduille. Sopii myös erinomaisesti märkä- ja kotiruoan rinnalle. Kokeile turvallisesti.
Tuotteen valmistuksessa on mukana kasvattajat ja alan asiantuntijat.
CAT`s Daily Lunch ei sisällä vehnää, ei soijaöljyä eikä lisättyä sokeria. Tuote ei sisällä vihanneksia.

Valmistusaineet: viljanjyvät, niiden tuotteet ja sivutuotteet, maaeläintuotteet ja niiden sivutuotteet (kana-ateria 5%, kalkkuna-ateria 5%, naudan ateria 5%), siemenöljyt ja niiden sivutuotteet, hedelmäöljyt ja niiden sivutuotteet, mineraalit.

Analyyttiset ainesosat: valkuainen 23%, kuitu 3%, rasva 9%, tuhka 8%, kalsium 0.8%, fosfori 0.7%.

Lisäaineet / 1 kg: ravitsemuksellisten lisäaineiden: vitamiini A (3a672a) – 3 500 IU, vitamiini D3 (3a671) – 250 IU, vitamiini E (3a700) – 30mg.

Teknologisten lisäaineiden : antoioksidantit, säilöntäaineet.

Ruokintaohje : Tarjoile ruoka kuivana. Puhdas, raikas vesi tulee olla aina saatavilla. Katso tarkemmat tiedot esitteestä tästä.

Säilytysolosuhteet: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa – lämpötila ei saa ylittää + 25 C.

Pakkauskoko on 4kg. Tilausmäärä 1-5kpl 4kg:n pakkauksia ( 4- 16kg). Tukku- ja lavatilaukset : soita asiakaspalveluun.
Pyydä edullinen makutesti-pakkaus info@propetfoods.com. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun heti yhteydessä.

Huomio Uuden tuotteen käyttöönotto : Kun otat uuden tuotteen käyttöön, älä sekoita sitä vanhan tai edellisen käyttämääsi tuotteeseen sekasin. Jo aiemmin avattu tuote avattuna on koostumukseltaan huomattavasti kuivempi kuin juuri avaamasi pakkaus. Vanha tuote voi aiheuttaa myös uuden tuotteen kosteuden haihtumista / häviämistä tarpoeettomasti. Sekoita pienempiä määriä, jos on tarpeen, kuten annos kerrallaan, muutaman päivän ajan, tarvittaessa. Hyvä tapa totuttaa lemmikkisi uuteen tuotteeseen on myös antaa muutamia “makupaloja” esim ulkoillessa tai harrastuksienne yhteydessä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys asiakaspalveluun. Kiitos.

Toimitus : Tuoreena, henkilökohtaisesti, kotiovellesi tai haluamaasi osoitteeseen Suomessa. Toimituspäivämäärä tilauksen yhteydessä.
Tuotteen valmistajalla on hyväksytty elintarvikealan tärkeät laatustandardit kuten ISO 22000, ISO 14001, ISO 9001 sekä HACCP.