Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Palvelemme tällä hetkellä sekä kissoja että koiria. Aloitimme noin 2 vuotta sitten kartoittamalla yksinkertaisia asioita kasvattajien ja lemmikkieläinten omistajien kanssa Suomessa ja myös osin Euroopassa.

Toimitus

MAKSUPROSESSI :

Svea-Ekonomy lasku : Tilaus tulee tehdä puhelimitse. Varmistamme tilauksen yhteydessä henkilöllisyytenne Svea-Ekonomy palvelussa. Kun tilaus on tehty, toimitusprosessimme käynnistyy. Kun tilaus on toimitettu, lasku saapuu teille väestörekisteritiedoissa olevaan osoitteeseenne noin 5 arkipäivän kuluessa. Laskussa on merkitty eräpäivä. Jos eräpäivä ylittyy, teillä on mahdollisuus maksaa lasku ennen huomautuslaskun saapumista alkuperäisellä laskulla ilman huomautuskuluja. Huomautuslaksu saapuu teille 10 arkipäivän sisällä eräpäivän ylityksestä. Lue aina huolellisesti Svea-Ekonomy sopimusehdot. HUOM : JOS kirjeitse saapuvaa paperilaskua ei teille saavu 7pv:n sisällä toimituksesta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tämä on erittäin tärkeää.

 

Verkkokauppamaksu : Tilaus tehdään verkkokaupassa. Maksuliikenteestä huolehtii Maksuturva Oy. Maksuturva tarjoaa kaikki maksuvaihtoehdot verkkokaupassamme. Lisäksi teillä on mahdollisuus maksaa verkkokaupassa Svea- sekä Collector -laskulla. Verkkokaupassa maksu tapahtuu heti valitsemallanne tavalla. Kun tilauksenne on meille vahvistunut, toimitusprosessimme käynnistyy.

 

Muu sopimuksen mukainen maksutapa: Kennelit, kasvattajat ja suur-tukkutilaukset ensisijaisesti maksetaan aina Svea-Ekonomy laskutuksella. Tilaus tehdään ainoastaan puhelimitse asiakaspalvelumme kanssa sopimuksen mukaisesti.

 

 

TOIMITUSPROSESSI :

Kun tilaus on tehty ja hyväksytty, tilauksenne valmistellaan lähetettäväksi.

 1. Toimitusaika 14 työpäivää. Toimituksemme ei tapahdu lauantaisin, sunnuntaisin eikä muina pyhäpäivä.
 2. Kun maksu on kirjautunut, tilauksenne saa lähetysmääräyksen.
 3. Saamme seurantakoodin.
 4. Lähetämme teille seurantakoodin tilauksen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

VARMISTA että tilauksenne yhteydessä oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero on täydellisesti oikein.

 1. Seuraa lähetystä osoitteessa  https://beta.posti.fi/fi/seuranta#/
 2. Kun olet saanut seurantakoodin, tilauksenne saapuu teille 2-4 arkipäivän kuluessa

– Pääkaupunkiseutu 2-3 arkipäivää.

– Muu Suomi 2-4 arkipäivää.

 1. Kuriipalveluna toimii yksityinen kuriiripalvelu tai postin kuriipalvelu
 2. Teille soitetaan antamaanne numeroon, tai lähetetään tekstiviesti kuriiripalvelun toimesta
 3. HUOM: Jos teitä ei tavoiteta toimituksen yhteydessä tai pian sen jälkeen, kuriiripalvelu toimittaa tilauksenne lähimpään posti toimipaikkaan asiakkaan noudettavaksi.
 4. Seuraa erittäin aktiivisesti  https://beta.posti.fi/fi/seuranta#/ osoitteessa toimituksenne tapahtumaketjua. Kun kohdallanne lukee “rekisteröity lähetettäväksi”- tuote on lähdössä kuljetukseen. “Kuljetetaan vastaanottajalle” – tuote on jo matkalla pyytämäänne osoitteeseen.
 5. Jos tilaamaanne lähetystä ei oteta vastaan, pyynnöistä ja yhteydenotoista huolimatta ja tilauksenne palautuu lähettäjälle Lemmikkiruokatukku Finland Oy, laskutamme asiakkaalta palautuskulut 11,90.
 6. Alennnus-ja kampanajtuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta ellei tuote ole virheellinen.

 

Tehdään yhdessä erinomaista yhteistyötä. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä meidän asiakapalveluumme 09-31586074 sekä email info@propetfoods.com.

Kiitos teille arvoisat asiakkaamme ja lemmikkien omistajat.

 

 

 

Esimerkkitoimitus 1

(kuva suuremmaksi klikkaamalla)

 

Esimerkkitoimitus 2

(kuva suuremmaksi klikkaamalla)