Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Palvelemme tällä hetkellä sekä kissoja että koiria. Aloitimme noin 2 vuotta sitten kartoittamalla yksinkertaisia asioita kasvattajien ja lemmikkieläinten omistajien kanssa Suomessa ja myös osin Euroopassa.

Tie koiranomistajan sydämeen käy tyytyväisen koiran vatsan kautta

Minusta tuli koiranomistaja ensimmäisen kerran ollessani 7v.Vallottava persoona Tytti muutti perheeseemme löytökoiratalon kautta eikä se suostunut syömään kuin mustin murkinaa ja silloin tällöin maksalaatikkoa sekä maalle muutettuamme tuli se vähän väliä ylpeänä myyrä suussa vastaan.Tytti eli hyvän ja pitkän elämän ilman sairauksia 15v asti.

Kiinnostuin koirien ruokinnasta kun sain turvallisuusalalla työskennellessäni työkaverikseni Antin.Antti oli saksanpaimenkoira ja se oli vehnäallerginen ja iän mukana alkoi tulla työuran tuomia nivel- ja lonkkavaivoja ja se reagoi välillä ihottumalla.

Löysimme sopivan ruokavalion kokeilemalla paljon erilaisia ruokia ja eläinlääkärimme asiantuntemuksella.

Raakaruokinnasta kiinnoistuin hankittuani ensimmäisen etelävenäläiseni joka kuuluu laumanvartijoihin ja liha kuuluikin sen pääruokavalioon.

Koirien ruokintaa perehtymisessä olen saanut olla parhaassa mahdollisessa opissa kummisetäni jalanjälkiä seuratessa.Hän aloitti uransa kasvattaja  yli 30v sitten ja perehtyi raakaruokintaan kasvattaessaan mm laumanvartijoita joiden pääravinto koostuikin lihasta.Itse olenkin koittanut pitää koirieni ruokavalion mahdollisimman yksinkertaisena mutta laadukkaana silmällä pitäen koiran tarpeen ja käyttötarkoituksen.

Jatkaessani Kasvattajana Kummisetäni jäätyä eläkkeelle on sydäntä lähellä olleet bulldogit sekä mopsit.Vaikka rotuja pidetäänkin hieman sohvaperunan maineessa liiikumme päivittäin paljon ja olemme kaikessa aktiivisessa mukana.Hyvä laadukas ruoka takaa reippaan ja onnellisen koiran.Tällä hetkellä meillä syödään Prot Energya ja Eco Dailya.

 ja olenkin saanut olla  mukana alusta alkaen ruuan valmistus prosessista lähtien sen  testaamiseen omien koirieni ruokinnassa ja ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Hyvä ruoka parempi mieli:)

Aurinkoista kesää Kaikille Karvoihin katsomatta !

Kasvattaja,Koiranomistaja 

Marjo

Post a Comment