Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Palvelemme tällä hetkellä sekä kissoja että koiria. Aloitimme noin 2 vuotta sitten kartoittamalla yksinkertaisia asioita kasvattajien ja lemmikkieläinten omistajien kanssa Suomessa ja myös osin Euroopassa.

MEIDÄN PERHEEN EVÄÄT

Olen onnellisessa asemassa sen suhteen ettei meidän peheessä tällä hetkellä ole koiria joilla olisi ruokaallergioita.Silti olin pidemmän aikaa enemmän raakaruuan kuin valmisruuan syöttäjä,tuntui ettei oikein kaikille sopivaa ruokamerkkiä tahtonut löytyä ja annoin nappuloita vain raakaruuan lisänä.

Kun sain upean tilaisuuden päästä ProPetFoodsin kehittelyryhmään omien koirieni kanssa aloitimme totuttelun lisäämällä kuivaruuan raakaruokinnan ohelle.


Kun sain upean tilaisuuden päästä ProPetFoodsin kehittelyryhmään omien koirieni kanssa aloitimme totuttelun lisäämällä kuivaruuan raakaruokinnan ohelle. Ensimmäisenä tuli Eco Daily.Tuntui maistuvan hyvin ja koirien vatsat voivat hyvin ja pidemmällä käytölllä huomasin ilokseni että turkit myös olivat selvästi kiiltävämmät.Alussa koirat luonnollisesti ulostivat aikaisempaa enemmän kuin raakaruokinnalla mutta kun sain oikeat määrät balanssiin sekin väheni huomattavasti.


Tällä hetkellä meillä mopsit jotka ovat lihavuuteen taipuvaisia muutenkin syövät Eco Dailya pääruokana,vain vähän raakaruokaa ohella.

Meidän perheen ehdoton valinta on Pro Pets Food

Prot Energy Premium on meillä käytössä aktiivisilla ja massaa tarvitsevilla koirilla sekä vanhemmalla bulldoggi rouvalla joka tarvitsee myös gluosamiinia auttamaan iän tuomiin vaivoihin ja koska hän on pitkärunkoinen eikä niin helposti kerää massaa on Prot Energyssä riittävästi proteiinia sekä rasvaa.

Prot energy Premiumia syöviltä jätin raakaruokinnan kokonaan pois.Lisänä annan toki luita ja välillä herkkupaloja.Ruoka on selvästi erittäin maistuvaa koirien mielestä,vatsat voivat hyvin ja turkki kiiltää.

Aurinkoisia päiviä Syksyyn
Marjo

Post a Comment