Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Palvelemme tällä hetkellä sekä kissoja että koiria. Aloitimme noin 2 vuotta sitten kartoittamalla yksinkertaisia asioita kasvattajien ja lemmikkieläinten omistajien kanssa Suomessa ja myös osin Euroopassa.

Meidän perhe

Meidän perheeseen kuuluvat minä ja mieheni sekä viisi kissaa ja kolme koiraa. Kissat ovat maatiaiskissoja, koirista yksi on itäeuroopanpaimenkoira ja kaksi saksanpaimenkoiraa. Työskentelemme molemmat ihmisten parissa. Vapaa-ajalla toimin Vakka-suomen eläinsuojeluyhdistyksessä sen minkä omilta lemmikeiltäni ehdin.

Koska teemme kumpikin ihmisten parissa töitä, ovat eläimet meille tärkeitä vapaa-ajan kavereita. Kuljemme paljon lähimetsissä ja pelloilla koirien kanssa. Toisinaan kovasti seuraa rakastavat kissani ovat lähteneet kavereiksi mustikkametsälle lähimaastoon. On hienoa nähdä pienen pennun kasvavan suureksi ja oppivan erilaisia asioita riippumatta omasta luonteesta tai rodusta.

Kissamme ovat kaikki löytökissoja. Kolme vanhinta otimme kuusi vuotta sitten löytöeläinkodista. Tänä kesänä eläinsuojelutyö toi eteeni kaksi pentua; toinen tuotiin minulle kiireisesti loukkaantuneena eläinlääkärin tarpeessa, toisen joku hylkäsi pihallemme. Kummankin edessä sydämemme suli, ja pienistä pojista on kasvanut reippaita kissan alkuja, joilta ei vauhtia puutu.

Kaikki kissamme ovat leikkautettuja, sirutettuja ja rokotettuja. Niiden tärkeyttä ei voi tarpeeksi korostaa.

Tärkeää on myös hyvä ravinto. Sama koskee koiria. Jotta pennusta kasvaa terve aikuinen, se tarvitsee monipuolista ravintoa. Meillä vanhin koira Sulo syö tällä hetkellä Pro Pet Foods Lemmikkitukun EcoDailya ja Prot Energya. Saksanpaimenkoiranpennuille Otolle ja Iirolle on vielä penturuoka. Kissoille maistuu Cat`s Daily Lunch.

Cat`s Daily Lunchia tarjoamme myös eläinsuojeluyhdistyksessä kissoille aina, kun sitä on saatavilla. Ihmiset lahjoittavat meille paljon ruokia, ja olemme mielissämme saadessamme eläimille kunnon ravintoa kaiken sen jälkeen, mitä ne ovat luonnossa joutuneet syömään kovassa nälässä.

Kohta on joulu. Silloin on hyvä muistaa myös niitä kaikkein huono-osaisimpia eläimiä. Tee hyvä työ, lahjoita ruokaa löytöeläinkotiin tai eläinsuojeluyhdistykselle. Mekin Vsesy:ssä muistamme vähävaraisten perheiden lemmikkejä hiekka- ja ruokalahjoituksin. Lahjoituksen ei tarvitse olla iso, jo pienikin apu on aina askel eteenpäin.

Mukavaa Joulun odotusta!
Carita

Post a Comment